Rabu, 22 Ogos 2012

Cerita Raya Kedua

Assalamualaikum w.b.t


Raya Kedua adalah hari raya bersama kawan2.. ada la beraya di beberapa rumah kawan2.. ada yang jumpa kat jalan.. tegur2 buat tak tahu ja.. apa boleh buat?? hahaha.. sekali dua tak apa nie dah banyak kali.. sabar je la.. yg penting xda musuh dengan sapa2.. tak puas hati mai cakap depan.. heh.. jgn dipendam sudah..

Mcm biasa raya kedua hujan2 membuatkan mata kian layu.. berehatkan diri untuk seketika di samping layan cerita kt TV.. bosan gila!!.. tunggu duit masuk xda duit keluar kian banyak.. heh.. dapat la ayah bagi duit raya 80 hinggit.. masuk lah ke poket sendiri.. hehe..

di Malam hari.. mcm Malam raya pertama.. malam raya kedua plak kuar dengan kawan yg dah tatau nk buat apa.. apa lagi pergi layan wayang la midnite jam 12.30 pagi.. tiga hall penuh terpaksa la duduk di depan dan melangut.. ceritanya expandables 2 yg pertama download dari kick ass torent je.. hehe..

Boleh bagi 5 star la citer nie disamping aksi2 ngeri diorg.. hero2 pun boleh tahan semua star.. dari Rambo hingga die hard sampai terminator.. van dem plak jadi jahat.. aduhh.. hero paling sempoi dalam citer nie jason statham.. aku suka cara dia cakap ja.. hehe..

Habis ja wayang layan KFC tengah2 pagi sampai kul 5 pagi baru balik rumah.. 3 jam untuk menghabiskan 2 ketul ayam sambil borak kosong.. berakhir la raya kedua disamping duit yg keluar.. hehe..

2 ulasan:

khairolina berkata...

haaaaaaaa untung la dpt duit raya.... aq nak jugak... kiu2... pg2 buta layan kfc?? aq tym tu layan tidur la plak.. hihi

last bloodz berkata...

hahaha.. tido lam perut aku la..